בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הגיע הזמן לשתות את זן העתיד של היין הישראלי

בכל מה שנוגע ליינות אדומים, הלוגם הממוצע מעדיף קברנה סוביניון ומרלו מבלי לדעת שישנו זן אחר שמותאם לכאן במדויק - הסירה. מיזם חדש של הסומליירית מור ברנשטיין רוצה לשנות את זה

10תגובות
סירה
דניאל לילה

בשנים האחרונות, מפציע מדי קיץ שבוע רענן במיוחד בו מסעדות הארץ משתפות פעולה במיזם 'סאמר אוף ריזלינג'. במהלך שבוע זה נמזגים יינות ריזלינג מהארץ ומהעולם, עושים כבוד לזן הזה ובעיקר מגלים לקהל עוד ביטויים שלו, יצרנים קטנים ומסקרנים, אזורים פחות מוכרים וטרואר לא מכאן. בקיצור, שינוי תפישתי. עכשיו סומליירים וייננים עושים זאת שוב. הפעם מדובר בסירה - זן חורפי הרבה יותר ומשתפים פעולה, בראשותה של יוזמת הרעיון, סומליירית מסעדת נונו, מור ברנשטיין. "בנונו אנחנו לוקחים כל פעם נושא אחר סביב היין - אם זה זני...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו