בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ביקב וילה וילהלמה מתחילים לחשוב מחוץ לחבית

יקב וילה וילהלמה התבגר וכבר לא מפגין את הייחוד שלו – יישון ארוך טווח במיוחד – על התווית. אז מה מחכה מאחורי התווית החדשה?

5תגובות
יקב וילה וילהלמה.
מוטי גולדמן

על מרפסת ביתו של מוטי גולדמן, מבנה טמפלרי במושב בני עטרות, ומול כרם מוסקט אלכסנדרוני, מתנהלת שיחה בנושא החם של הרגע, שהוא – איך לא – עתידם של היקבים הקטנים, הלוט בערפל לנוכח כניסתן לתוקף של התקנות החדשות של משרד הבריאות בקרוב. "אני דווקא מרוצה מהעניין", מצהיר גולדמן, הבעלים של יקב וילה וילהלמה, שבסופי שבוע מארח מבקרים לבראנץ' של צהרי שישי. "כבר שנתיים אני מבלה בבתי משפט מול הגורמים הממשלתיים, שלא ממש יודעים איך לאכול את העניין הזה שנקרא יקב. עכשיו צפויים להצטרף אלי יקבים נוספים, ואני מקווה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו