בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

גפנים? כרמים? ענבים? כמה מיושן. הדבר הבא הוא פייק יין

מיזם אמריקאי חדש זומם לייצר יין במעבדה

6תגובות

בימים אלה של תחילת אוגוסט מצויים יקבי ישראל בעיצומה של עונת בציר הענבים. צוותי הבוצרים משכימים קום, הרבה לפני עלות השחר, פושטים על הכרמים ומפשיטים את הגפנים מאשכולות הענבים שבשלו. אבל למה בעצם לקום מוקדם, להשקיע מאמץ בעבודת כפיים ואולי אפילו להישרט מאיזו זמורה לא ממושמעת, אם אפשר להכין יין באופן סטרילי ובמעבדה? יקב אווא (AVA winery) האמריקאי, מיזם הזנק קליפורני חדש, מציע בדיוק את זה: יין עתידני שמיוצר ללא כרמים, ללא גפנים, ללא יקב וככל שזה יישמע מוזר - ללא ענבים. הדיווחים על "יקב ששואף להפוך...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו