בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לא רק האדומים: גם היינות הלבנים מספרד צוברים תאוצה

הזינוק המרשים שביצעו יינות ספרד נשא עמו גם חיים חדשים ליינות הלבנים. גודייו, ורדחו, וטרצ'אדורה הם זנים שכדאי להכיר, אבל מי שמסתמן כענב הלבן המבטיח של ספרד הוא האלבריניו

תגובות
יקב גראנבאזאן.
כוכב ספרדי עולה

העלייה החדה באיכותו של היין הספרדי בשלושת העשורים האחרונים הפכה אותו למוצר מוערך ברחבי העולם. קשה למצוא מסעדה, לרבות בישראל, שלא תציע בתפריט היין שלה יין ספרדי. אך אם בוחנים מקרוב את תפריטי היין בארץ בניסיון לדלות תובנה כלשהי בנוגע ליינות ספרדיים, מתברר שלרוב מדובר ביינות אדומים. זו לא תופעה ששמורה לתפריטי יין בלבד - כאשר אנשים חושבים על יין ספרדי, התמונה שמצטיירת בראשם באופן אוטומטי היא זו של יין אדום מריוחה, ריברה־דל־דוארו או פריוראט. אלו הפכו עם הזמן למייצגים הלא־רשמיים של תעשיית היין...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו