טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הכירו: היקבים הפחות מוכרים של תעשיית היין הישראלית

במדגם אקראי של יינות מיקבים ישראליים מוכרים-פחות לא התגלה הדבר הבא, אבל מאפיין אחד של הייצור המקומי קפץ לעין

תגובות
בקבוקי יין

אנחנו הישראלים ממהרים להתפאר באוזני אורחים מחו"ל במספר יצרני ומותגי היין הפועלים כאן. ואכן בישראל פועלים היום קרוב ל-300 יקבים ומותגי יין, מספר עצום ביחס לדלילות ששררה בה רק לפני 30 שנה, כזה המשווה לה תדמית של מעין חממה לגידול יקבים. אלא שגם אם המספר מרשים, ההערכה בענף היא ששבעה או שמונה יקבים גדולים חולשים על נתח של 85%-90% מהשוק הישראלי, מה שמותיר רק פירורים ליקבים רבים אחרים ומאלץ אותם להילחם על מקומם בשוק שצריכת היין השנתית לנפש בו היא דלה ממילא. מלבד היקבים הגדולים, תעשיית היין הישראלית...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות