במקום לנסוע ללונדון, לומדים יין בתל אביב

האם פתיחתה של שלוחה תל־אביבית לאחד מבתי הספר הבולטים ליין בעולם מסמנת מגמת התמקצעות בענף הישראלי?

איתי גלייטמן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
איתי גלייטמן

ג'נסיס רובינסון, סרנה סאתקליף, ז'ראר באסה וליסה פרוטי־בראון. מה משותף להם? כולם אנשי יין בכירים בעלי קריירה ענפה וכולם, כמו רבים וטובים אחרים, החלו את דרכם המקצועית בתעשיית היין לאחר שלמדו והתחנכו בבית הספר הבריטי ליין של קרן WSET – Wine and spirits education trust. בשנה שעברה החלה הקרן להפעיל שלוחה בישראל, שהצטרפה ליותר מ-70 מדינות שבהן היא פועלת.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ