טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

במקום לנסוע ללונדון, לומדים יין בתל אביב

האם פתיחתה של שלוחה תל־אביבית לאחד מבתי הספר הבולטים ליין בעולם מסמנת מגמת התמקצעות בענף הישראלי?

תגובות
בי"ס ליין WSET
רונן ארדיטי

ג'נסיס רובינסון, סרנה סאתקליף, ז'ראר באסה וליסה פרוטי־בראון. מה משותף להם? כולם אנשי יין בכירים בעלי קריירה ענפה וכולם, כמו רבים וטובים אחרים, החלו את דרכם המקצועית בתעשיית היין לאחר שלמדו והתחנכו בבית הספר הבריטי ליין של קרן WSET – Wine and spirits education trust. בשנה שעברה החלה הקרן להפעיל שלוחה בישראל, שהצטרפה ליותר מ-70 מדינות שבהן היא פועלת. WSET, מוסד לימודי שהוא קרן ללא מטרת רווח, הוקם באנגליה ב–1969 בידי כמה ארגונים הקשורים ביין, בעקבות התעצמותו המהירה של שוק מסחר היין שם ואיתה העלייה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות