בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ארבעה יקבים ומשאית אוכל אחת שחמקו לכם מתחת לרדאר

מתחת לאף, הולך וממשיך אזור היין של מטה יהודה להתפתח, לצרף לשורותיו ייננים וכורמים שעושים פלאים ויינות מפתיעים. ליבי שפרלינג ערכה סיור בין ארבעה יקבים קטנים וצנועים וגילתה בדרך גם מבשלת בירה ומשאית אוכל עם המבורגר נפלא

6תגובות
פסטיבל היין במטה יהודה
רז אטיאס

אזור היין מטה יהודה אמנם לא נחשב אולי בקרב חובבי היין אליטיסטיים כמו אחיו הצפוני ברמת הגולן, שם נטועות גפנים בעלות ייחוס של ממש או כמו שכנו הסקסי מרמת ערד, שמנפקים בו יינות כתומים (ואחרים) שמצליחים להקסים בפראותם. אלא שמתחת לאף, הולך וממשיך האזור הזה להתפתח עוד ועוד, לצרף לשורותיו ייננים וכורמים שעושים פלאים מענבים שמציגים, רוב הזמן, פרי מצוין מאזור עמק האלה, עמק שורק, גבעת ישעיהו וישובי האזור. מבחינת הזנים שגדלים בו, הרי שנמצא כי זהו אזור היין המגוון ביותר בישראל. מלבד קברנה ומרלו בעלי...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו