ארבעה יקבים ומשאית אוכל אחת שחמקו לכם מתחת לרדאר

מתחת לאף, הולך וממשיך אזור היין של מטה יהודה להתפתח, לצרף לשורותיו ייננים וכורמים שעושים פלאים ויינות מפתיעים. ליבי שפרלינג ערכה סיור בין ארבעה יקבים קטנים וצנועים וגילתה בדרך גם מבשלת בירה ומשאית אוכל עם המבורגר נפלא

ליבי שפרלינג
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ליבי שפרלינג

ליבי שפרלינג

כתבת אוכל, אלכוהול ומשקאות במדור האוכל של אתר "הארץ"

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ