בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

למה ממתגים כאן את הפטיט סירה כיין עלית? והאם יש לכך הצדקה בכלל?

יש החושבים שישראל צריכה למתג את עצמה עם הפטיט סירה. אבל הזן הזה הוא לכל היותר סוס עבודה טוב, לא סוס מרוץ שיתחרה במגרש של יינות העלית

5תגובות
פינת ישיבה ביקב מוני
משה גלעד

אם הסתובבתם קצת בחנויות יין בארץ בחמש השנים האחרונות, ייתכן ששמתם לב לנוכחות ההולכת ומתעצמת של יינות ישראליים שמופקים באופן בלעדי מענבים מזן פטיט סירה (Petit Sirah). מאחורי תצוגת המדף הזאת מסתתרת תפנית ביחסם של יצרני היין בישראל לזן הזה, כזו שלא רק הביאה ליצירתם של יינות ראויים על בסיסו, אלא אף מיקמה אותו בסדרות האיכות הגבוהות של לא מעט יקבים, קרי זיכתה אותו בייחוס של יין עלית הן מבחינת המחיר והן מבחינת המיתוג. האם יש לכך הצדקה? וכיצד זה בעצם קורה? לכאורה התשובה המתבקשת היא שכיאה למדינת יין...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו