בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

יקב וורטמן: יין שפוי מעמק שפיה

במלאות לו עשרה בצירים, יקב וורטמן נמצא בכיוון הנכון. והוא רק יוסיף להשתפר

2תגובות
כרם של יקב וורטמן בשפיה
ליאור סוזן

מבעד לחלון הממורק של חדר הטעימות ביקב וורטמן נחשף מחזה מלבב. ואדי רחב ידיים שמתכנס לראש חץ ומצביע לעבר חוף הכרמל, מציע את אותו רגע נדיר שבו כניסה ליקב משנה את המצב התודעתי ומשכיחה ביעף את צרות העולם החיצון. במדינה שבה יקבים ממוקמים באזורי תעשייה ולא בלב כרמים, זה מחזה לא שכיח. הדמות המרכזית שמאחורי יקב וורטמן היא חי וורטמן, שהחל את דרכו בעולם היין בשנת 2003, אז נטע גפנים על המדרון שבחצר הבית בשכונת שמבור החיפאית, במטרה ליהנות מיבולן בבוא העת. ארבע שנים אחר כך, ולאחר שחקר וחיפש את האתר המתאים...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו