בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

שני יקבים קלאסיים וותיקים יוצאים עם יינות חדשים ומתגברים על קבלת פנים חשדנית

יקבי קסטל ומרגלית מצליחים לחרוג מהמוכר והמקושר איתם ולצאת לדרך חדשה שלבטח עוד תשתפר

12תגובות
יקב קסטל
אלעד ברמי

בכל מדינה או אזור שמייצרים בהם יין תמצאו כמה יקבים שנהנים ממעמד של קלאסיקה מקומית. כמעט כולם הם יקבים שדבקים במשך שנים ארוכות בדרכם, בלי לסטות ולנהות אחרי אופנות מתחלפות. המעמד של יקב קלאסי הוא אמנם נכסף, אך גם כובל, בעיקר אם בחלוף הזמן חפצה נפשם של אנשי היקב בשינויים וחידושים. קסטל ומרגלית, שני יקבים קלאסיים במונחים ישראליים, אוחזים לאחרונה בחרב הפיפיות שמביאה עמה השאיפה להתפתח לכיוונים נוספים. ביקב קסטל, שחוגג השנה 25 בצירים, השינוי הפציע כבר בשנת 2009, עם יין רוזה חדש שהיתוסף לשלישיית הברזל...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו