האם העתיד של היין הוא במצולות?

בעלי יקבים ברחבי אירופה ולאחרונה גם בצ'ילה, שלחו חלק מבקבוקיהם להתיישן במצולות הים וגילו כי טוב

שלמה פפירבלט
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
שלמה פפירבלט

זה התחיל רק בשנים האחרונות, באופן מצומצם ומוכר למעטים. הראשונים לנסות את השיטה היו בעלי יקבים בספרד, אחריהם באו הצרפתים, האיטלקים, ולאחרונה גם הצ'יליאנים - ששלחו חלק מהבקבוקים להתיישן במצולות הים, מתחת לגלים, וראו כי טוב. אלפי בקבוקי יין, מסודרים בתוך כוורות מיוחדות, ארוזים בכלובי מתכת גדולים, נחים במעמקים, ממתינים בדממה לבוא יומם.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ