איך הצליחה סומליירית צעירה לעקוף אנשי יין ותיקים ולזכות בפרס מצוינות - יין - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

איך הצליחה סומליירית צעירה לעקוף אנשי יין ותיקים ולזכות בפרס מצוינות

לכתבה
שירה צידון:הישראלים קצת יותר מקובעים מאשר התיירים. אנחנו הרבה פעמים חושבים שאנחנו יודעים מה אנחנו רוצים ומתעקשים על זה, אבל מפספסים דברים טובים דיוויד לופטוס

שירה צידון, הסומליירית של מלון נורמן, זכתה בתואר המקביל לכוכב מישלן של עולם היין. אז למה לא שמעתם על זה ומה זה אומר על תעשיית היין בישראל? פגשנו אותה לשיחה

4תגובות

לאחרונה זכתה מסעדת אלנה שבמלון נורמן לפרס מצוינות בתחום היין ממגזין היין הנחשב Wine Spectator. מבחינת העולם מדובר במדד השווה בחשיבותו לקבלת כוכב מישלן בעבור מסעדה. בארץ? כלום ושום דבר. הידיעה המשמחת עברה מתחת לרדאר למרות שראוי היה כי תעורר הדים רבים בהרבה. מה זה אומר על תחום היין בישראל, התהליכים שעובר הענף הן מבחינה מקצועית הן מבחינת אהדת הקהל ומעורבותו ובכלל, איך הצליחה הסומליירית הצעירה שעומדת מאחורי המקום להביא להישג מכובד שכזה? פגשנו את הסומליירית שירה צידון לשיחה. מגזין היין היוקרתי Wine Spectator מעניק מדי שנה פרסים בתחום מצוינות היין. "מבחינת החשיבות שלו זה משהו דומה למישלן בהקשר של...

הרשמה לניוזלטר

מחפשים מתכון לערב שבת? עדכוני אוכל ויין בדרך אליכם. הירשמו עכשיו

ברצוני לקבל ניוזלטרים, מידע שיווקי והטבות


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות