איך הצליחה סומליירית צעירה לעקוף אנשי יין ותיקים ולזכות בפרס מצוינות

שירה צידון, הסומליירית של מלון נורמן, זכתה בתואר המקביל לכוכב מישלן של עולם היין. אז למה לא שמעתם על זה ומה זה אומר על תעשיית היין בישראל? פגשנו אותה לשיחה

שירה צידון
שירה צידון:הישראלים קצת יותר מקובעים מאשר התיירים. אנחנו הרבה פעמים חושבים שאנחנו יודעים מה אנחנו רוצים ומתעקשים על זה, אבל מפספסים דברים טוביםצילום: דיוויד לופטוס

לאחרונה זכתה מסעדת אלנה שבמלון נורמן לפרס מצוינות בתחום היין ממגזין היין הנחשב Wine Spectator. מבחינת העולם מדובר במדד השווה בחשיבותו לקבלת כוכב מישלן בעבור מסעדה. בארץ? כלום ושום דבר. הידיעה המשמחת עברה מתחת לרדאר למרות שראוי היה כי תעורר הדים רבים בהרבה. מה זה אומר על תחום היין בישראל, התהליכים שעובר הענף הן מבחינה מקצועית הן מבחינת אהדת הקהל ומעורבותו ובכלל, איך הצליחה הסומליירית הצעירה שעומדת מאחורי המקום להביא להישג מכובד שכזה? פגשנו את הסומליירית שירה צידון לשיחה.

ליבי שפרלינג

כתבת אוכל, אלכוהול ומשקאות במדור האוכל של אתר "הארץ"

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ