יינות לבנים מומלצים לקיץ

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
מימין לשמאל: מאד האוס, מטואה, פפאפל, כישור
מימין לשמאל: מאד האוס, מטואה, פפאפל, כישור
ליבי שפרלינג
ליבי שפרלינג

חג השבועות, לצד הקציר והגבינות, מסמן בשנים האחרונות גם את יריית הפתיחה של עונת היינות הלבנים. נכון אמנם שגבינות שמנות ועזות טעם הולמות יינות אדומים מזנים שונים אבל העובדה שהחג נופל עמוק אל תוך הימים החמים וראשית הקיץ מהווה כר פורה להעדפת יינות לבנים צוננים לצד כל האוכל הלבן הזה. עם פריחתה של הטבעונות, הם הולמים היטב גם מאכלים מבוססי קטניות, ירקות ואפילו פירות. אלו המומלצים שלנו לעונה הקרובה.

ליבי שפרלינג

כתבת אוכל, אלכוהול ומשקאות במדור האוכל של אתר "הארץ"

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ