מנכ"ל ארגון
 היין העולמי: התוצרת שלכם יכולה להתחרות בכל יין בעולם

"טעמנו יינות באיכות גבוהה, לבנים ואדומים", אומר ז'אן־מארי אוראן, לאחר שסייר בארץ, לקראת אירוע טעימות של יין ישראלי במטה הארגון העולמי בפריז. 
וגם: החדשים של כרמל, יקב שלא מוערך דיו

איתי גלייטמן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
איתי גלייטמן

הניסיון לשפר את מעמדם של יינות ישראל מעבר לים ולהגביר את קצב הייצוא נמשך במכון הישראלי לייצוא, בראשותה של מנהלת תחום תוצרת־טרייה ויין בענף המזון, יערה שמעוני. במסגרת אותם מאמצים, ייערך זו הפעם השנייה אירוע טעימות יין ישראלי במטה ארגון היין העולמי (OIV), שיעמיד בנובמבר הקרוב את מתקניו בפריז, ללא תמורה, לרשותם של כ-18 יקבים ישראליים, גדולים כקטנים. מטרת האירוע, פרי שיתוף של המכון עם משרד החקלאות ומועצת גפן היין, היא להדק את קשרים שנוצרו בעבר בין היקבים בארץ לגורמים מקצועיים בחו"ל ולפתח קשרים חדשים מול מפיצים, יבואנים, אוצרי יין ועיתונאים אירופיים.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ