קוראים להם בוז'ולה, הם לא צעירים, והם נהדרים

כשדעך העניין העולמי בחגיגות הבוז'ולה השנתיות, נפגע האזור הצרפתי מזיהויו עם היין הצעיר והלא איכותי. אבל מספר יקבים שהתנגדו לטרנד החפוז המשיכו לייצר בבוז'ולה יינות נפלאים. קבלו כמה

איתי גלייטמן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
איתי גלייטמן

אם אתם מחשיבים את עצמכם כאוהבי יין, הרשו לי לצייד אתכם בשתי המלצות לסוף השבוע הבא: הראשונה, לצאת בליל חמישי לבר או לחנות יין סמוכים ולהשתתף בחגיגות הבוז'ולה המסורתיות, בהן יימזגו יינות הביכורים המכונים "בוז'ולה נובו". השנייה, לרכוש ביום שלאחר מכן את אחד הבקבוקים שיופיעו בהמשך מדור זה, לשתות אותו סביב שולחן השבת עם קרוביכם ולהבין שיש גם בוז'ולה אחר מזה שהכרתם, אזור יין חינני הזה השרוי כיום במצוקה.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ