תסיסה נעימה |

השמפניה הנכונה לשנה החדשה

לאיזו משתי הקבוצות החיות על פני כדור הארץ אתם שייכים: 
אלו שאוהבים שמפניה, או אלו שעדיין לא יודעים שהם אוהבים שמפניה? לקראת חילופי השנה האזרחית, שלוש המלצות על 
יינות שמפניה מיקביהם של יצרנים קטנים ועצמאיים

איתי גלייטמן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
איתי גלייטמן

גם אם אין צורך של ממש בהוכחה נוספת להצלחת המהלך השיווקי היעיל שנקטו יצרני השמפניה במשך השנים, חודש דצמבר, שחותם את השנה האזרחית, מספק אותה בכל שנה מחדש. עוד לא הספקת למלמל "דום פריניון" וכבר מתמלאים להם ירחוני ואתרי היין השונים בכתבות העוסקות במשקה הממותג והמבעבע, כמו היה זה המשקה היחיד שהחוק מתיר לצרוך בימים שבין חג המולד לערב השנה החדשה. ובעולם שמציע חופש בחירה צרכני מופרז עד בלבול, אותה משבצת בטוחה היא בדיוק מה שאנשים מחפשים. לא מפתיע אם כך, שהפרסומים בכל מקום מכתיבים אותם הכללים בדיוק: בימי הקיץ שותים רוזה, החורף הקר הוא העת ליין אדום, עם האויסטר חייבים להזמין מוסקאדה ואילו לאירועים גדולים באמת שמורה רק אפשרות אחת - שמפניה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ