אם יש צד חיובי להתחממות הגלובלית: הכירו את היין הסקנדינבי

ייננים סקנדינבים החלו לנצל את התחממות האקלים ולפתח יינות מגפנים שגדלות במקומות שבעבר אי אפשר היה לגדל בהם משהו

ליז אולדרמן / ניו יורק טיימס
סקרסוגארד, דנמרק
ליז אולדרמן / ניו יורק טיימס
סקרסוגארד, דנמרק

בבוקר סתווי נעים טיפס סוון מוסגארד על גבעה שטופת שמש ובדק את הגפנים הנטועות עליה בשורות מסודרות. עובדים כבר בצרו טונות של ענבי סולאריס, שאותם התכוון להפוך בקרוב לאלפי בקבוקים של יין דני לבן, תוסס ורענן.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ