המלצת יין לראש השנה - יין - גלריה - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

המלצת יין לראש השנה

2 דרגת קושי: קל
מזיגת יין לבן לכוסות

ערב ראש השנה הוא בעיניי החגיגי מבין כל ערבי החג שיש ללוח השנה היהודי להציע. בבתים רבים, משלבת סעודת החג מאכלים מסורתיים עם בישול מודרני, ואף לא נדיר למצוא על שולחן אחד שילובי טעמים של מנות שמייצגות את מגוון העדות של היושבים לשולחן- גפילטע פיש וחריימה למשל. לאור המורכבות הנובעת מצימוד יין לאוכל בערב שכזה, אני חושב שהדרך הטובה ביותר ללכת בה היא הסגנון החופשי.

מה זה אומר? בוחרים את היינות שאהובים עלינו ביותר או כאלה שיש להם משמעות חגיגית עבורנו ומגישים אותם באופן מדורג לשולחן. למי שבכל זאת זקוק למסגרת, אני ממליץ לקבל את האורחים עם כוס יין מבעבע, לשדך יין לבן פריך וקל למנות הראשונות ולהמשיך עם יין אדום בעל נוכחות למנות הבשר. למרות שכבר כמעט ולא נתקלים בהם בארוחות ביתיות, יינות מתוקים שמוגשים בשלב הקינוחים הם סיומת חגיגית ואלגנטית לארוחה שפותחת את השנה.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

הוראות הכנה



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות