יינות מומלצים לארוחת בראנץ' - יין - גלריה - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

יינות מומלצים לארוחת בראנץ'

2 דרגת קושי: קל
ארוחת בראנץ. מרימים לחיים

הבראנץ' מזוהה, משום מה, יותר עם ארוחת הבוקר מאשר עם ארוחת הצהריים, מה שגורם לכך שבמקרים רבים נמנעים מלשלב בו יין וחבל. עם הארוחה הזו, שמוגשת בבוקר המאוחר וכוללת סלטים, גבינות, בצקים למיניהם ומני ביצים כשקשוקה, אפשר לשלב סגנונות רבים של יינות.

יין מבעבע קליל ומתקתק כמוסקאטו ד'אסטי, יין רוזה צונן ופריך או יין אדום קל-משקל כבוזו'לה, ישדרגו את השולחן וירעננו את החך בין ביס לביס. יין מקומי שמצאתי שעובד נפלא בארוחות בראנץ' הוא בלאן דה נואר של הרי גליל, שמופק בעיקר מענבי פינו-נואר בטכניקה בה מכינים יין לבן, מגיע בשיעור אלכוהול נמוך ומציע חווית שתייה מרעננת, טעימה ולא מחייבת שמאפשרת להמשיך את היום לאחר הארוחה ללא חמרמורת או רצון ללכת לשנ"צ.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

הוראות הכנה



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות