עדות ועולם - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

פוטאטאו איסטו – מרק תפוחי אדמה וקרם קוקוס בסגנון דרום הודו

שלושה מרקים הודיים קלאסיים לימי החורף

המטבח ההודי מנפק לא מעט תבשילים, נזידים ומרקים. השף ג'בד קארניי (ממסעדת אינדירה) בחר שלושה מרקים מתוך המבחר העצום שקולעים כמעט לכל טעם: מרק עדשים טבעוני או מרק קרם תפוחי אדמה פיקנטי ואפילו מרק עוף - הגרסה ההודית

סביח בפיתה עם עמבה

העמבה: מממרח עיראקי לאוממי של המזרח התיכון

העמבה הגיעה לישראל מהודו דווקא בתיווך המטבח העיראקי. מאז, התפשטה לכל הארץ, לגדה המערבית ולמסעדות יוקרה בעולם. ובכל זאת, למרות הפופולריות שלה, לא הפכה למאכל לאומי כמו החומוס והפלאפל. למה זה קרה?