שיעור בבישול

4 מתכונים תאילנדים לבשלן המתחיל

מסום טאם ועד הגרסה הישראלית הקלה לפאד תאי: גם בשלנים מתחילים יכולים לעשות ארוחה תאילנדית במהירות ובקלות (רק הצטיידו בחומרי הגלם הנכונים)

הארץ
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הארץ

למתכון לסום טאם - לחצו כאן

מתכון ליאן מון סאן (אטריות שעועית) 

חומרים:

100 גרם אטריות שעועית

2 גזרים חתוכים לגפרורים

2 מלפפונים חתוכים לגפרורים

3 כפות מירין

3 כפות רוטב דגים

1 כף חומץ אורז

1 כף סוכר לבן

ההכנה:

משרים את אטריות השעועית במים קרים 10 דקות ולאחר מכן מבשלים אותן במים חמים למשך דקה אחת.

מערבבים את המירין, רוטב הדגים, חומץ האורז והסוכר עד לקבלת רוטב אחיד.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ