בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

שיעור בבישול

4 מתכונים תאילנדים לבשלן המתחיל

מסום טאם ועד הגרסה הישראלית הקלה לפאד תאי: גם בשלנים מתחילים יכולים לעשות ארוחה תאילנדית במהירות ובקלות (רק הצטיידו בחומרי הגלם הנכונים)

3תגובות
סום טאם
שירן כרמל

למתכון לסום טאם - לחצו כאן מתכון ליאן מון סאן (אטריות שעועית)  חומרים: 100 גרם אטריות שעועית 2 גזרים חתוכים לגפרורים 2 מלפפונים חתוכים לגפרורים 3 כפות מירין 3 כפות רוטב דגים 1 כף חומץ אורז 1 כף סוכר לבן ההכנה: משרים את אטריות השעועית במים קרים 10 דקות ולאחר מכן מבשלים אותן במים חמים למשך דקה אחת. מערבבים את המירין, רוטב הדגים, חומץ האורז והסוכר עד לקבלת רוטב אחיד. שופכים את הרוטב על האטריות, מערבבים היטב, מוסיפים את הגזר והמלפפון, מערבבים שוב...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו