בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מסע בעקבות המטבח הערבי הגלילי

10 מנות ערביות שהגיע הזמן לבשל

המטבח הערבי הגלילי עשיר במנות רבות החורגות מהשילוש הלא קדוש של חומוס-צ'יפס-שיפודים. ספר חדש היוצא למסע בעקבות מתכונים מסורתיים מהמטבח הזה מזמין את הבשלנים הביתיים להכיר מנות ערביות גליליות יוצאות דופן עם חומרי גלם טריים ובריאים

9תגובות

בתזמון שיש בו יותר מאמירה יצא לאור הספר "המטבח הערבי-הגלילי" (בהוצאת דני ספרים), שמהווה למעשה מסע היכרות בעבור הבשלן הביתי עם טעימה קטנה של מנות מוכרות יותר ופחות מהמטבח הערבי-הגלילי. הרעיון, כמו תמיד, הוא לחבר בין תרבויות דרך הבטן, דרך טעמים ומנות, מתוך מחשבה שאין פער שאוכל לא יכול לגשר מעליו. לטובת הספר התכנסו עשרים שפים ובשלנים בולטים במגזר הערבי ותרמו מתכונים אהובים עליהם, כאלה שגדלו עליהם במטבח הפרטי, על מנת להוכיח שמעבר לחומוס וקבב, מדובר באחד המטבחים העשירים והטעימים בעולם. ומהו בעצם...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו