מסע בעקבות המטבח הערבי הגלילי

10 מנות ערביות שהגיע הזמן לבשל

המטבח הערבי הגלילי עשיר במנות רבות החורגות מהשילוש הלא קדוש של חומוס-צ'יפס-שיפודים. ספר חדש היוצא למסע בעקבות מתכונים מסורתיים מהמטבח הזה מזמין את הבשלנים הביתיים להכיר מנות ערביות גליליות יוצאות דופן עם חומרי גלם טריים ובריאים

רותם מימון
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים9
רותם מימון

בתזמון שיש בו יותר מאמירה יצא לאור הספר "המטבח הערבי-הגלילי" (בהוצאת ), שמהווה למעשה מסע היכרות בעבור הבשלן הביתי עם טעימה קטנה של מנות מוכרות יותר ופחות מהמטבח הערבי-הגלילי. הרעיון, כמו תמיד, הוא לחבר בין תרבויות דרך הבטן, דרך טעמים ומנות, מתוך מחשבה שאין פער שאוכל לא יכול לגשר מעליו. לטובת הספר התכנסו עשרים שפים ובשלנים בולטים במגזר הערבי ותרמו מתכונים אהובים עליהם, כאלה שגדלו עליהם במטבח הפרטי, על מנת להוכיח שמעבר לחומוס וקבב, מדובר באחד המטבחים העשירים והטעימים בעולם.

תגיות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ