מתכון: לביבות כרישה וגבינות

תערובת עשירה של כרישה, בצל ושלושה סוגי גבינות. מומלץ לטגן בשמן אבוקדו ולהגיש עם יוגורט

הארץ
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים3
הארץ

חומרים (6-4 מנות):

  • 1 וחצי ק"ג כרישה שטופה היטב ללא החלק הירוק כהה
  • 2 בצלים קטנים
  • 4 ביצים
  • 100 גרם פרמזן
  • 50 גרם מוצרלה מגוררת
  • 100 גרם גבינה כחושה
  • 2 כפות שמיר קצוץ
  • 1/3 כוס פירורי לחם
  • 4 כפות אגוזי מלך קצוצים גס
  • מלח, פלפל
  • שמן אבוקדו לטיגון (כחצי כוס)

הכנה:

מבשלים כרישה ובצל, מסננים וסוחטים. טוחנים במטחנת בשר ומעבירים לקערה, מוסיפים את שאר המרכיבים ומניחים לחצי שעה במקרר.

מחממים שמן אבוקדו במחבת, יוצרים קציצות ומטגנים עד הזהבה משני הצדדים.

מעבירים לצלחת ומגישים עם יוגורט.

 באדיבות השף אריק פורת

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ