בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: לביבות כרישה וגבינות

תערובת עשירה של כרישה, בצל ושלושה סוגי גבינות. מומלץ לטגן בשמן אבוקדו ולהגיש עם יוגורט

3תגובות

חומרים (6-4 מנות):

  • 1 וחצי ק"ג כרישה שטופה היטב ללא החלק הירוק כהה
  • 2 בצלים קטנים
  • 4 ביצים
  • 100 גרם פרמזן
  • 50 גרם מוצרלה מגוררת
  • 100 גרם גבינה כחושה
  • 2 כפות שמיר קצוץ
  • 1/3 כוס פירורי לחם
  • 4 כפות אגוזי מלך קצוצים גס
  • מלח, פלפל
  • שמן אבוקדו לטיגון (כחצי כוס)

 

הכנה:

מבשלים כרישה ובצל, מסננים וסוחטים. טוחנים במטחנת בשר ומעבירים לקערה, מוסיפים את שאר המרכיבים ומניחים לחצי שעה במקרר.

מחממים שמן אבוקדו במחבת, יוצרים קציצות ומטגנים עד הזהבה משני הצדדים.

מעבירים לצלחת ומגישים עם יוגורט.

 באדיבות השף אריק פורת



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו