חגיגה הודית: שבעה מתכונים לרגל יום העצמאות ההודי

הודו חוגגת 71 שנה וזה הזמן להצדיע לתת היבשת בארוחה הודית קלאסית, מהצ'פאטי עבור בדאל וצ'יקן טיקה ועד הקינוח. מתכונים של השף ג'אגוויר סיג ממסעדת אינדירה

ג'אגוויר סיג, שף אורח
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
צילום: מוטי מילרוד
ג'אגוויר סיג, שף אורח

ב 15 לאוגוסט מציינת הודו את יום העצמאות ה – 71 שלה. וכתמיד, החגיגה מלווה באוכל רב, מסעודות מפוארות ועד שלל דוכני מזון ריחניים שמציפים את הרחובות ההומים בריחות תבלין. ברוח החגיגות בתת יבשת הכנו מתכונים לארוחה הודית קלאסית, אבל חגיגית, החל מהצ'פאטי ועד קינוח האורז המסורתי.

מתכון לצ'פאטי

מתכון לדאל מקאני (תבשיל עדשים)

מתכון לראיטה של חציל

מתכון לעוף טיקה מסאלה

צילום: תומר אפלבאום

מתכון לאלו גובי (תבשיל תפוחי אדמה וכרובית)

מתכון לבריאני ירקות

צילום: מוטי מילרוד

מתכון לפודינג אורז הודי

צילום: ללא קרדיט

למתכונים נוספים שירכיבו לכם ארוחה הודית שלמה בבית - כאן

תגובות

הזינו שם שיוצג כמחבר התגובה
בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שהינני מסכים/ה עם תנאי השימוש של אתר הארץ