שולבטו - תבשיל בורגול וירקות - עדות ועולם - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון שולבטו - תבשיל בורגול וירקות

שולבטו הוא תבשיל בורגול וירקות, שמשמש לרוב כתוספת ומהווה תחליף למג׳דרה הקלאסית. כאן הוא מוגש בגרסה שמקדשת את הירקות

4 מנות דרגת קושי: קל
למעלה: צלחת מג'דרה, מימין: חומוס, משמאל: שולבטו
רותם מימון
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

500 גרם בורגול גס נקי ושטוף

1 גזר חתוך לקוביות

1 בצל חתוך לקוביות

1 קישוא חתוך לקוביות

1 עגבנייה חתוכה לקוביות

50 מ״ל שמן זית

1 ליטר מים רותחים

100 גרם רסק עגבניות

פלפל אנגלי ומלח לפי הטעם

הוראות הכנה

משרים את הבורגול במעט מים עד שהוא סופח את המים ומתרכך מעט. מסננים ומניחים בצד.

מחממים שמן זית בסיר ומטגנים את הבצל, הגזר והקישוא.

מוסיפים את העגבנייה ומטגנים במשך 7-5 דקות עד לריכוך הירקות.

מוסיפים את הבורגול ואת רסק העגבניות, מתבלים בפלפל ומלח ומערבבים היטב. מבשלים עד שהבורגול מתחמם.

מוסיפים את המים הרותחים, מערבבים היטב, מכסים את הסיר ומבשלים במשך 5 דקות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות