קובה אדומה במרק סלק - עדות ועולם - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון קובה אדומה במרק סלק

לא צריך להמתין לשישי בצהריים בשביל קובה סולת במילוי בשר קצוץ במרק סלק חמצמץ

4 מנות דרגת קושי: קל
קובה אדומה במרק סלק
רותם מימון
7תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

החומרים למרק קובה:

1 בצל קצוץ
2 כפות שמן זית
50 גרם בשר שריר
עצם מח
3 כוסות מים
מלח
כפית סוכר
מיץ מלימון 1
כף רסק עגבניות
2 סלקים בינוניים פרוסים לפרוסות

לתערובת הבשר:

1 בצל קצוץ
כף שמן
250 גרם בשר טחון
50 גרם שומן כבש טחון
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל
1/2 כפית בהרט
3 כפות צנוברים

לקובה:

300 גרם סולת
כף שמן
3/4 כוס מים

להגשה:

מיץ מלימון אחד
1/2 כוס נענע

הוראות הכנה

מרק לקובה: מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את נתח הבשר, עצם המח ושאר מרכיבי המרק ומבשלים חצי שעה על אש בינונית.
 

תערובת הבשר: מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הבשר ושומן הכבש ומטגנים כ-2 דקות נוספות לסגירה. מוסיפים את שאר המרכיבים.
 

לקובה: לערבב את כל החומרים עד שהסולת רכה ורטובה (ניתן להוסיף במקום מים 3/4 כוס מנוזל המרק לקובה, וכן הצבע הופך לאדום ומעשיר את הטעם).
 

לעשיית הקובות: לוקחים כדור סולת קטן וממלאים בכפית בשר.
מכינים את כדורי הקובות, מכניסים למרק הקובה ומבשלים 20 דקות נוספות על אש נמוכה. מתקנים טעמים עם מלח ופלפל.

לפני ההגשה סוחטים מיץ מלימון אחד ומוסיפים 1/2 כוס נענע קצוצה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות