מתכון

פאד תאי

המאכל הידוע ביותר במטבח התאילנדי. כולנו מכירים את עגלת הפאד תאי ברחובות בנגקוק. פאד תאי הן אטריות אורז דקות או עבות, שמקבלות כל חומר גלם וסופחות את הרטבים באופן מושלם

דניאל שליט, שף אורח
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
דניאל שליט, שף אורח
דירוג הגולשים
1.5 כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:4 מנות
פאד תאי דניאל שליט
פאד תאיצילום: דודו בכר

רכיבים

הוראות הכנה

מחממים את השמן בווק או במחבת גדולה עד שהוא כמעט מעשן.

מוסיפים את הביצה וטורפים.

מוסיפים את הגזר, הטופו והכרוב ומקפיצים כדקה בחום גבוה.

מוסיפים את האטריות, המלח, רוטב הדגים, רוטב פטריות, סוכר וציר ירקות ומקפיצים עד שרוב הנוזלים מתאדים.

מוסיפים את הבצל הירוק והנבטים ומקפיצים עוד כחצי דקה.

בודקים תיבול ומגישים עם הבוטנים ורבע לימון.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ