פאד תאי - עדות ועולם - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פאד תאי

המאכל הידוע ביותר במטבח התאילנדי. כולנו מכירים את עגלת הפאד תאי ברחובות בנגקוק. פאד תאי הן אטריות אורז דקות או עבות, שמקבלות כל חומר גלם וסופחות את הרטבים באופן מושלם

4 מנות דרגת קושי: קל
פאד תאי דניאל שליט
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 1.5 1 5 2

רכיבים

1/2 חבילה אטריות אורז 5-3 מ"מ, מושרות במים קרים לפחות שעה

1/4 כוס נבטים סיניים

1/4 כוס גזר חתוך לגפרורים

1/4 כוס בצל ירוק חתוך למקלות של 3-2 ס"מ

1/4 כוס כרוב לבן קצוץ לרצועות דקות

רבע כוס טופו חתוך לקוביות קטנות

2 כפות שמן

1 ביצה

1 כפית שטוחה מלח

1 כף רוטב דגים

1 כפית סוכר

1/2 כוס מרק ירקות צח (אפשר להכין מאבקת מרק)

1 כפית רוטב פטריות

רבעי לימון להגשה

שתי כפות בוטנים קצוצים להגשה

הוראות הכנה

מחממים את השמן בווק או במחבת גדולה עד שהוא כמעט מעשן.

מוסיפים את הביצה וטורפים.

מוסיפים את הגזר, הטופו והכרוב ומקפיצים כדקה בחום גבוה.

מוסיפים את האטריות, המלח, רוטב הדגים, רוטב פטריות, סוכר וציר ירקות ומקפיצים עד שרוב הנוזלים מתאדים.

מוסיפים את הבצל הירוק והנבטים ומקפיצים עוד כחצי דקה.

בודקים תיבול ומגישים עם הבוטנים ורבע לימון.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות