צ'יקן סאטה - עדות ועולם - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון צ'יקן סאטה

מתכון מהמטבח התאילנדי, המביא טעמים אקזוטיים כמו חלב קוקוס וג'ינג'ר בשילוב בוטנים

4 מנות דרגת קושי: קל
צ'יקן סאטה דניאל שליט
דודו בכר
3תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 3

רכיבים

2 כוסות אטריות ביצים מבושלות ומקוררות לפי הוראות היצרן

1 כף שמן

1 חזה עוף חתוך לרצועות דקות

1/4 כוס בצל ירוק חתוך למקלות של 3-2 ס"מ

1/4 כוס בצל לבן חתוך לרצועות דקות

1/4 כוס כרוב לבן חתוך לרצועות דקות

1 כף חמאת בוטנים

1 כפית שום קצוץ קטן

1 כפית ג'ינג'ר חתוך דק

1/2 כוס חלב קוקוס

1 כפית סוכר

1 כף רוטב סויה איכותית (ימאסה או מקביל)

1/2 כפית מלח

בוטנים קצוצים וכוסברה קצוצה לקישוט

הוראות הכנה

מחממים את השמן בחום גבוה בווק או במחבת גדולה.

מוסיפים את העוף ומקפיצים תוך כדי ערבוב 2-3 דקות.

מוסיפים את הג'ינג'ר והשום, הבצל והכרוב ומקפיצים עוד כ-2 דקות.

מוסיפים חמאת בוטנים, חלב קוקוס, מלח, סויה וסוכר ומקפיצים עוד 2-3 דקות.

מוסיפים בצל ירוק ומקפיצים עוד כמה שניות, בודקים תיבול.

מגישים עם בוטנים וכוסברה קצוצה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות