שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
דניאל שליט, שף אורח
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:4 מנות
פאד סיאו דניאל שליט
צילום: דודו בכר

רכיבים

  • חבילת אטריות אורז רחבות, מושרות במים קרים לפחות שעה
  • 1/2 כוס פרחי ברוקולי חלוטים במים רותחים ומקוררים במי קרח
  • 1 ביצה
  • 1/4 כוס בצל ירוק חתוך למקלות של  3-2 ס"מ
  • 1/4 כוס בצל לבן חתוך לרצועות
  • 1 כף רוטב סויה
  • 1/2 כוס ציר עוף
  • 1 כף סויה מתוקה
  • 1 כף רוטב פטריות
  • 1 חזה עוף חתוך לרצועות דקות
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • 2 כפות קורנפלור
  • 1 כף שמן + 2 כפות שמן
  • 1/4 כוס נבטים סיניים

הוראות הכנה

מצפים את רצועות העוף בקורנפלור ומטגנים ב-2 כפות שמן בחום גבוה. מוציאים, מייבשים במגבבת נייר ושומרים בצד.

מחממים כף שמן בווק או במחבת גדולה. טורפים את הביצה בשמן כדקה, מוסיפים את הבצל הלבן והברוקולי ומקפיצים מעט. מוסיפים את העוף, הנבטים והבצל הירוק ומקפיצים 1-2 דקות.

מוסיפים את ציר העוף, הסויה, מלח ורוטב פטריות. מוסיפים את האטריות ומקפיצים עד שרוב הנוזלים נספגים באטריות. בודקים תיבול ומגישים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ