פאד סייאו - עדות ועולם - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פאד סייאו

מנה מהירה וקלילה של עוף וירקות. רבים לא מכירים אותה כמו מנות אסיאתיות אחרות, אבל המנה הזאת עשירה בטעמים ושווה לנסות אותה בבית

4 מנות דרגת קושי: קל
פאד סיאו דניאל שליט
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 3

רכיבים

חבילת אטריות אורז רחבות, מושרות במים קרים לפחות שעה

1/2 כוס פרחי ברוקולי חלוטים במים רותחים ומקוררים במי קרח

1 ביצה

1/4 כוס בצל ירוק חתוך למקלות של  3-2 ס"מ

1/4 כוס בצל לבן חתוך לרצועות

1 כף רוטב סויה

1/2 כוס ציר עוף

1 כף סויה מתוקה

1 כף רוטב פטריות

1 חזה עוף חתוך לרצועות דקות

1 כפית שטוחה מלח

2 כפות קורנפלור

1 כף שמן + 2 כפות שמן

1/4 כוס נבטים סיניים

הוראות הכנה

מצפים את רצועות העוף בקורנפלור ומטגנים ב-2 כפות שמן בחום גבוה. מוציאים, מייבשים במגבבת נייר ושומרים בצד.

מחממים כף שמן בווק או במחבת גדולה. טורפים את הביצה בשמן כדקה, מוסיפים את הבצל הלבן והברוקולי ומקפיצים מעט. מוסיפים את העוף, הנבטים והבצל הירוק ומקפיצים 1-2 דקות.

מוסיפים את ציר העוף, הסויה, מלח ורוטב פטריות. מוסיפים את האטריות ומקפיצים עד שרוב הנוזלים נספגים באטריות. בודקים תיבול ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות