שנגחאי נודלס: מוקפץ סיני חריף קלאסי - עדות ועולם - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון שנגחאי נודלס: מוקפץ סיני חריף קלאסי

מנת ווק סינית קלאסית ידועה בזכות טעמיה העזים המגיעים מרוטב מיסו ופלפלים חריפים

4 מנות דרגת קושי: קל
שנגחאי נודלס דניאל שליט
דודו בכר
4תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.0 1 5 7

רכיבים

1 כוס גדולה של אטריות ביצים מבושלות לפי הוראות יצרן

1/4 כוס חזה עוף חתוך לרצועות דקות

1/4 כוס פילה בקר חתוך לרצועות דקות

1/4 כוס כרוב לבן חתוך לרצועות דקות

1/4 כוס בצל לבן חתוך לרצועות

1/4 כוס בצל ירוק חתוך למקלות של 3-2 ס"מ

1/4 כוס נבטים סיניים

1 פלפל צ'ילי חתוך דק

2 כפות מחית מיסו

2 כפות סוכר

2 כפות מירין

2 כפות סאקה

1 כפית שמן סומסום

2 כפיות פלפל שאטה גרוס

1 כף שמן

הוראות הכנה

מכינים רוטב: מבשלים בסיר קטן על אש נמוכה מיסו, מירין, סאקה וסוכר כ-10-5 דקות. שומרים בצד.

מחממים בווק או במחבת גדול את השמן, מטגנים את העוף והבקר תוך ערבוב 3-2 דקות.

מוסיפים את כל הירקות ומקפיצים כדקה. מוסיפים את הרוטב ומביאים לרתיחה. מוסיפים את האטריות ומקפיצים כ-2-1 דקות.

בודקים תיבול ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות