שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
דניאל שליט, שף אורח
דירוג הגולשים
4 כוכבים(7)
דרגת קושי:קל
מנות:4 מנות
שנגחאי נודלס דניאל שליט
צילום: דודו בכר

רכיבים

  • 1 כוס גדולה של אטריות ביצים מבושלות לפי הוראות יצרן
  • 1/4 כוס חזה עוף חתוך לרצועות דקות
  • 1/4 כוס פילה בקר חתוך לרצועות דקות
  • 1/4 כוס כרוב לבן חתוך לרצועות דקות
  • 1/4 כוס בצל לבן חתוך לרצועות
  • 1/4 כוס בצל ירוק חתוך למקלות של 3-2 ס"מ
  • 1/4 כוס נבטים סיניים
  • 1 פלפל צ'ילי חתוך דק
  • 2 כפות מחית מיסו
  • 2 כפות סוכר
  • 2 כפות מירין
  • 2 כפות סאקה
  • 1 כפית שמן סומסום
  • 2 כפיות פלפל שאטה גרוס
  • 1 כף שמן

הוראות הכנה

מכינים רוטב: מבשלים בסיר קטן על אש נמוכה מיסו, מירין, סאקה וסוכר כ-10-5 דקות. שומרים בצד.

מחממים בווק או במחבת גדול את השמן, מטגנים את העוף והבקר תוך ערבוב 3-2 דקות.

מוסיפים את כל הירקות ומקפיצים כדקה. מוסיפים את הרוטב ומביאים לרתיחה. מוסיפים את האטריות ומקפיצים כ-2-1 דקות.

בודקים תיבול ומגישים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ