מוקפץ של בקר וחצילים - עדות ועולם - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מוקפץ של בקר וחצילים

מנת ווק מסורתית המוגשת כמעט בכל מסעדה סינית בארץ ובעולם לצד אורז לבן מאודה

4 מנות דרגת קושי: קל
בקר בחצילים דניאל שליט
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.0 1 5 1

רכיבים

1 חציל חתוך לקוביות של 3X3 ס"מ ומטוגן / אפוי עד התרככות

1/2 כוס פילה בקר חתוך לרצועות דקות

1 כפית שום קצוץ קטן

1 כפית ג'ינג'ר קצוץ קטן

1/4 כוס שעועית ירוקה או צהובה חלוטה במים רותחים ומקוררת (ניתן להשתמש בקפואה)

1/4 כוס בצל לבן חתוך לרצועות דקות

2 כפות סויה מתוקה

כף סויה

כף רוטב פטריות

כפית מלח שטוחה

קורט פלפל לבן טחון

כפית שמן סומסום

1 כף שמן

אורז מאודה להגשה

הוראות הכנה

מחממים את השמן בווק או במחבת גדולה. מוסיפים את השום, הג'ינג'ר והבצל הלבן ומקפיצים 2-1 דקות.

מוסיפים את רצועות הפילה ומקפיצים בחום גבוה עוד כדקה.

מוסיפים את שאר החומרים ומקפיצים עד שמסמיך.

בודקים תיבול ומגישים עם אורז מאודה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות