בננות בחלב קוקוס - עדות ועולם - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון בננות בחלב קוקוס

חלק ניכר מהמתוקים במטבח התאילנדי עשויים על בסיס חלב קוקוס. להלן מתכון קלאסי לתבשיל בננות בחלב קוקוס

דרגת קושי: קל
בננות בחלב קוקוס
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

ל-2 מנות:

פחית חלב קוקוס

3 בננות פרוסות

סוכר דקלים / סוכר לבן לפי המתיקות הרצויה

קורט מלח

הוראות הכנה

מחממים את חלב הקוקוס ומנמיכים את האש.

ממיסים בתוכו את סוכר הדקלים או הסוכר הלבן עד למתיקות הרצויה.

מוסיפים קורט מלח ואת פרוסות הבננה.

מבשלים על אש נמוכה 10-7.

מכבים את האש ואוכלים חם. 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות