שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מתכון

בננות בחלב קוקוס

חלק ניכר מהמתוקים במטבח התאילנדי עשויים על בסיס חלב קוקוס. להלן מתכון קלאסי לתבשיל בננות בחלב קוקוס

יריב מלילי, שף אורח
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
יריב מלילי, שף אורח
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
בננות בחלב קוקוס
צילום: דודו בכר

רכיבים

  • פחית חלב קוקוס
  • 3 בננות פרוסות
  • סוכר דקלים / סוכר לבן לפי המתיקות הרצויה
  • קורט מלח

הוראות הכנה

מחממים את חלב הקוקוס ומנמיכים את האש.

ממיסים בתוכו את סוכר הדקלים או הסוכר הלבן עד למתיקות הרצויה.

מוסיפים קורט מלח ואת פרוסות הבננה.

מבשלים על אש נמוכה 10-7.

מכבים את האש ואוכלים חם. 

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ