הצרפתים לומדים להתקרב לפליטים דרך הצלחת - תרבות - הארץ

הצרפתים לומדים להתקרב לפליטים דרך הצלחת

בצרפת אוהבים רק אוכל מקומי ומתייחסים למהגרים בחשדנות. פסטיבל אוכל ראשון מסוגו מנסה לשנות את שני הדברים ולהציג לפריזאים את המטבחים והתרבות של הפליטים שהגיעו למדינה

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

האורחים בביסטרו שבגדה השמאלית בפריז צמצמו את עיניהם בפליאה ערב אחד לא מכבר למראה המנות הלא־צפויות שהופיעו בתפריט: מחית עדשים כתומות, קובה ותרד; מקרל במרינדה של פלפלים וטחינה; שׂלָיו ופריקי, חיטה ירוקה מזרח תיכונית. המנות היו שונות מאוד מהתפריט הרגיל ב-L'Ami Jean, ביסטרו צרפתי מסורתי, שהשף והבעלים הנמרץ שלו, סטפאן זֶ'גוֹ, ידוע בפרשנותו למטבח הבאסקי.

תגובות

הזינו שם שיוצג כמחבר התגובה
בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שהינני מסכים/ה עם תנאי השימוש של אתר הארץ