בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הצרפתים לומדים להתקרב לפליטים דרך הצלחת

בצרפת אוהבים רק אוכל מקומי ומתייחסים למהגרים בחשדנות. פסטיבל אוכל ראשון מסוגו מנסה לשנות את שני הדברים ולהציג לפריזאים את המטבחים והתרבות של הפליטים שהגיעו למדינה

2תגובות
סטפן ז'גו ומוחמד אל חלדיבמטבח
Corentin Fohlen / The New York T

האורחים בביסטרו שבגדה השמאלית בפריז צמצמו את עיניהם בפליאה ערב אחד לא מכבר למראה המנות הלא־צפויות שהופיעו בתפריט: מחית עדשים כתומות, קובה ותרד; מקרל במרינדה של פלפלים וטחינה; שׂלָיו ופריקי, חיטה ירוקה מזרח תיכונית. המנות היו שונות מאוד מהתפריט הרגיל ב-L'Ami Jean, ביסטרו צרפתי מסורתי, שהשף והבעלים הנמרץ שלו, סטפאן זֶ'גוֹ, ידוע בפרשנותו למטבח הבאסקי. אילו הציצו הלקוחות למטבח באותו ערב הם היו רואים ששני שפים מטפלים במנות: ז'גו ומוחמד אל חלדי, סורי שעבד במשך 20 שנה בעיר הולדתו דמשק עד שנאלץ...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו