בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

"לקוחות היו רואים אותנו שותים את השייקים והמיצים, וביקשו גם"

תמר ששון ובן זוגה אוכלים רואו פוד כבר יותר מעשור ומציעים ב"נרולי" שייקים בריאים ומצננים ■ במוזיאון נחום גוטמן מזמינים את הילדים לפתור חידות על הקירות ■ וג'יין בורדו מגיעים לירושלים | המלצות סופ"ש

תגובות
פירות וירקות אורגניים ב"נרולי"
ליאור סורוקה

אוכל: עלים ואגוזים | ברחוב לילנבלום בתל אביב מסתתרת חנות הטבע הוותיקה "נרולי", ואוגוסט זה בדיוק הזמן להיכנס פנימה להפסקה קצרה, לדוכן השייקים שנמצא בסוף החנות, ואותו שיבחה בעבר רחל טלשיר מעל עמודים אלה. המקום מציע מגוון עשיר ומרענן של שייקים מפירות וירקות אורגניים. תמר ששון ובן זוגה יאן ברטון פתחו את המקום לפני 17 שנה. "בלוקיישן הזה אנחנו שלוש שנים וקודם היינו 14 שנה ברחוב שבזי", היא מספרת. מלבד שייקים יש במקום מטבח רואו פוד — תפריט שדוגל במזון חי בלבד ולא מבושל. "אני ובן הזוג שלי אוכלים ככה...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו