"לקוחות היו רואים אותנו שותים את השייקים והמיצים, וביקשו גם"

תמר ששון ובן זוגה אוכלים רואו פוד כבר יותר מעשור ומציעים ב"נרולי" שייקים בריאים ומצננים ■ במוזיאון נחום גוטמן מזמינים את הילדים לפתור חידות על הקירות ■ וג'יין בורדו מגיעים לירושלים | המלצות סופ"ש

ליאור סורוקה - צרובה
ליאור סורוקה
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
ליאור סורוקה - צרובה
ליאור סורוקה

אוכל: עלים ואגוזים | ברחוב לילנבלום בתל אביב מסתתרת חנות הטבע הוותיקה "נרולי", ואוגוסט זה בדיוק הזמן להיכנס פנימה להפסקה קצרה, לדוכן השייקים שנמצא בסוף החנות, ואותו שיבחה בעבר רחל טלשיר מעל עמודים אלה. המקום מציע מגוון עשיר ומרענן של שייקים מפירות וירקות אורגניים.

תמר ששון ובן זוגה יאן ברטון פתחו את המקום לפני 17 שנה. "בלוקיישן הזה אנחנו שלוש שנים וקודם היינו 14 שנה ברחוב שבזי", היא מספרת. מלבד שייקים יש במקום מטבח רואו פוד — תפריט שדוגל במזון חי בלבד ולא מבושל. "אני ובן הזוג שלי אוכלים ככה יותר מעשור", מציינת ששון. "פתחנו את המקום בשביל עצמנו, לקוחות היו רואים אותנו שותים את השייקים והמיצים, וביקשו גם". בזמן הביקור בחנות היא נישנשה עלים ירוקים ואגוזים.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ