ליאור סורוקה - צרובה
ליאור סורוקה

אוכל: בלי לחשוב פעמיים

שוק לוינסקי הוא אחת הפינות השוקקות והטעימות בתל אביב, אבל כשנפתח מקום חדש זו הזדמנות לבקר שוב. בשבוע שעבר פתח אשר חביבי את החמארה "לוינסקי 50" בפינת הרחובות החלוצים־לוינסקי. על רקע מוזיקה יוונית ניסינו בצהרי היום את עלי הגפן, שהם רק תירוץ לצזיקי העשיר שעליו הם מונחים. מרכיביו של הצזיקי, מגלה חביבי, הם לבנה, יוגורט עזים, מלפפונים, קישואים, נענע יבשה ושום. המנה מוגשת עם פרוסת לחם פועלים עבה (34 שקל).

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ