בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

צזיקי, מטיאס, וודקה: חמארה יוונית חדשה בתל אביב. המלצות לסוף השבוע

וגם: יוצר הסדרה "ויקי ואני" מסביר מה עומד מאחוריה ■ ומופע מחווה לטום פטי ■ המלצות לסוף השבוע

3תגובות
עלי גפן וציזיקי ב"לוינסקי 50" בתל אביב
ליאור סורוקה

אוכל: בלי לחשוב פעמיים שוק לוינסקי הוא אחת הפינות השוקקות והטעימות בתל אביב, אבל כשנפתח מקום חדש זו הזדמנות לבקר שוב. בשבוע שעבר פתח אשר חביבי את החמארה "לוינסקי 50" בפינת הרחובות החלוצים־לוינסקי. על רקע מוזיקה יוונית ניסינו בצהרי היום את עלי הגפן, שהם רק תירוץ לצזיקי העשיר שעליו הם מונחים. מרכיביו של הצזיקי, מגלה חביבי, הם לבנה, יוגורט עזים, מלפפונים, קישואים, נענע יבשה ושום. המנה מוגשת עם פרוסת לחם פועלים עבה (34 שקל). עוד בנשנושי הצהריים: כבד קצוץ (32 שקל) וצלחת של מטיאס (39 שקל) שמגיעה עם...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו