אנשים מן השורה: כך הפך קוקאין לסם בורגני במסעדות וברים - תרבות - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

אנשים מן השורה: כך הפך קוקאין לסם בורגני במסעדות וברים

לכתבה

מבזק חדשות לטובת משטרת ישראל שפושטת על מועדונים במטרה לנקות את "נגע הסמים": צרכני קוקאין כבר מזמן לא מסניפים רק סביב הרחבה. בשנה האחרונה אפשר לאתר אותם גם בשירותים של מסעדות שף פופולריות וברים סטודנטיאליים, תופסים ראש על הניאגרה. סם קשה? תחשבו שוב

תגובות

1. בשנה שעברה, כשהתחלף השף באחת המסעדות התל־אביביות המוכרות, הוא ביקש מאנשי הצוות לפנות עבורו את המחסן. ״הולך להיות פה הרבה לבן״, הסביר להם כששאלו למה ישמש המקום. העובדים החלו לגלגל את השמועה שהשף החדש מתכוון להקצות שטח ייעודי לטובת מיסוד פעילות המתקיימת דרך קבע בשירותים הסמוכים. כשהתברר שהמחסן הוסב למאפייה והלבן הוא בסך הכל קמח, נרשמה אכזבה של ממש בקרב הצוות והלקוחות הקבועים. הם ציפו ללבן מסוג אחר. אלה ימי הקוק. הוא אמנם תמיד נכח, וגם הדיווחים המשטרתיים על עלייה בכמויות הקוקאין הנכנסות לישראל נהפכו לעניין שגרתי בחמש השנים האחרונות. אלא שבאחרונה מורגש שינוי משמעותי יותר. בגישה, בלגיטימציה...

הרשמה לניוזלטר

שמרו על בריאותכם עם הדיוור השבועי של הארץ בריאות

ברצוני לקבל ניוזלטרים, מידע שיווקי והטבות


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות