אנשים מן השורה: כך הפך קוקאין לסם בורגני במסעדות וברים

מבזק חדשות לטובת משטרת ישראל שפושטת על מועדונים במטרה לנקות את "נגע הסמים": צרכני קוקאין כבר מזמן לא מסניפים רק סביב הרחבה. בשנה האחרונה אפשר לאתר אותם גם בשירותים של מסעדות שף פופולריות וברים סטודנטיאליים, תופסים ראש על הניאגרה. סם קשה? תחשבו שוב

עומר שוברט
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
שורות קוקאין בשירותים

1.

בשנה שעברה, כשהתחלף השף באחת המסעדות התל־אביביות המוכרות, הוא ביקש מאנשי הצוות לפנות עבורו את המחסן. ״הולך להיות פה הרבה לבן״, הסביר להם כששאלו למה ישמש המקום. העובדים החלו לגלגל את השמועה שהשף החדש מתכוון להקצות שטח ייעודי לטובת מיסוד פעילות המתקיימת דרך קבע בשירותים הסמוכים. כשהתברר שהמחסן הוסב למאפייה והלבן הוא בסך הכל קמח, נרשמה אכזבה של ממש בקרב הצוות והלקוחות הקבועים. הם ציפו ללבן מסוג אחר.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ