"אני אידיוט": ראיון עם האיש שמגדל את הפלפל החריף עלי אדמות - תרבות - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

"אני אידיוט": ראיון עם האיש שמגדל את הפלפל החריף עלי אדמות

לכתבה
"מלאך המוות מקרוליינה". שנה לאחר קביעת שיא גינס, גדלו מכירות החברה פי שמונהJeffrey Collins / AP

"טיפשי לאכול את זה", אומר אד קארי, האיש שפיתח את "מלאך המוות מקרוליינה". אחרי שהתמכר לסמים ולאלכוהול ושינה את דרכיו בעקבות התגלות שמימית, הוא משוכנע כי הזנים שגידל הם בעלי סגולות רפואיות. ואם לא, אז לפחות כלכליות

19תגובות

התגובה הראשונה של רוב האנשים, מספר אד קארי, היא "וואו, זה טוב". השנייה היא כמעט תמיד "אלוהים, מה עשיתי?" הוא נוגס, ומתאר את הביס הראשון כמלא מתיקות, מענג. לאחר מכן מתחילה הבעירה, ובמשך 20 דקות גובה הלהבות רק עולה ועולה. "אין מה לעשות כדי למנוע מהעיניים לדמוע, מהאף לנזול, מהרוק להצטבר בפה". מי שאינו מורגל באכילת פלפלים כה חריפים, הכי חריפים שיש, עלול להיות מושבת ל–24 שעות. ואצלו? "ההרגשה נפלאה. אחרי שאני מסיים אחד, אני רק רוצה לאכול שני". נדרשו לו 12 שנים של ניסוי וטעייה כדי לפתח את "מלאך המוות מקרוליינה" (Carolina reaper), הפלפל החריף ביותר בעולם על פי ספר השיאים של גינס. כמה חריף? הנה כמה...

הרשמה לניוזלטר

מחוברים לעולם התרבות, הבידור והפנאי? הירשמו כעת לעדכון היומי

ברצוני לקבל ניוזלטרים, מידע שיווקי והטבות


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות