שינויים בתפריט: בתי אוכל חדשים בתל אביב

סניף נוסף ל"רביבה וסיליה", שאול בן אדרת פותח מסעדה חדשה, סניף חדש של אבולעפיה, וגם - פרשנות חדשה לשיפודיה

מיכל פלטי
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
מיכל פלטי

1. סניף נוסף לביסטרו-קונדיטוריה "רביבה וסיליה" נפתח השבוע במתחם צמרת בתל אביב (רח' נסים אלוני 12). במקום 35 מקומות ישיבה בלבד, אך הוא יורחב בקרוב. עיצבה: נועה מונטג.

2. גם שאול בן אדרת, השף והבעלים של מסעדת "קימל" בתל אביב, פתח השבוע מסעדה במתחם צמרת (רח' נסים גאון 10). "התרנגול הכחול" היא מסעדה של מזון עונתי עם חומרי גלם מקומיים, ובה שני קמינים בני 200 שנה. בתפריט מנות כסלט סלק וטורטליני טלה; סלט דלעת וגורגונזולה; זוקיני וקרם ארטישוק; פילה בקר עם צימוקי זיתים; וסרטנים על הגריל. המחירים נעים מ-40 שקלים למנה ראשונה ל-100 שקלים למנה עיקרית.

3. סניף חדש של מאפיית אבולעפיה נפתח השבוע ברחוב אבן גבירול 73 בתל אביב. המקום, בהנהלת סעיד אבולעפיה הנכד, יהיה פתוח מ-07:00 עד 02:00. בתפריט: סמבוסק בשמונה טעמים, טוסטים וכעכים. המחירים נעים מ-7 שקלים ללחם זעתר ל-22 שקלים לסמבוסק. עיצבה: אלונה אליאסי.

4. בעוד חודשיים תיפתח ברחוב אבן גבירול בתל אביב שיפודיית "האחים" של יותם ואסף דוקטור, הבעלים של "קרפצ'ו בר", השוכן באותו רחוב. השיפודייה תיפתח במקום בית הקפה "משוגעת". לדברי יותם דוקטור, "זו פרשנות שלנו על שיפודייה: אנחנו מרגישים שהקולינריה התפתחה בקצב מסחרר ואילו השיפודים נותרו מאחור. יהיו בו פרגיות, שיפודי שרימפס, פירות ים וסלטי כרוב, עלים ואגוזים. מעצבת: אמם של יותם ואסף, רינה דוקטור.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ