בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

"Cooking for Dummies" - בישול למאותגרי המחבת

תגובות

אם ההגדרה שלכם לבישול ביתי היא הפשרת פיצה מהמקפיא, אתם נמנים על קהל היעד של הספר "Cooking for Dummies". בזכות עיצוב וולגרי, צבעים זרחניים, אבל גם כתיבה נגישה, טיפים ללא הפסקה והמון חוש הומור - סדרת ספרי ההדרכה ל"גלמים" היא רב מכר בארצות הברית. עד עתה ראו אור ספרים כמו "קינוחים לגלמים", "אוכל איטלקי לגלמים", "דיאטות לגלמים" - והרשימה עוד ארוכה - מתברר שגלמים אוהבים לקנות ספרים ייעודיים.

בספר הנוכחי בריאן מילר, לשעבר מבקר מסעדות ב"ניו יורק טיימס", ומריה רמה, מחברת "צלייה על גריל לגלמים", משתפים פעולה כדי לקרב למטבח את אלה שרואים בטיגון חביתה אתגר. לצורך כתיבת ההקדמה גייסו את וולפגנג פאק, שף ובעלים של מסעדות מצליחות (בהן "ספארגו" בלוס אנג'לס). זה משבח את המידע הרב המובא בספר בחן. "בעיני בישול הוא קודם כל הרפתקה", הוא כותב.

בין פרקי הספר: ביאור מושגים כמו "ציר", "אידוי" ו"לקפל" שעשוי לעניין גם בשלנים שמעבר לשלב הגולמיות; טיפים לארגון המטבח; עשרת הדיברות לבשלן המתחיל; כיצד לבשל בזול ובמהירות; עשר דרכים לחשוב כמו שפים; המון מתכונים אמריקאיים שגרתיים למדי; וקריקטורות ציניות משעשעות פרי מכחולו של ריץ' טננט.

"Cooking for Dummies" מאת בריאן מילר ומריה רמה. הוצאת IDG, ארצות הברית 2000




תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו