ספר הבישול של "Bitchin' Kitchen" - הנשנוש שאחרי הסטוץ

מאיה לוין
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
מאיה לוין

נדיה גיוסיה, בלוגרית קנדית שמטיפה לחיי רווקות והוללות, היא גם בשלנית לא אנינה במיוחד. נדמה שספר הבישול שלה, "Bitchin' Kitchen", מעוצב בכוונה בטעם רע ואין זה פלא שהמתכון השני מתוך 60 המתנוסס בו הוא למקרוני וגבינה.

גיוסיה מקדישה את הספר, הגדוש בתצלומים שלה ושל חתיכים בתחתונים, לאמה ול"כל הבחורות הרעות והרעבות בעולם". תחגגו במטבח ("Rock your kitchen") ותנו לבנים לנקות אחריכן, היא מציעה.

ספרה כולל מתכונים לארוחת בוקר שאחרי סטוץ, לקינוחים שימתיקו את הבשורה המרה: "החלטתי שהגיע הזמן להיפרד", ולהבדיל - למרקים שיגרמו לבן הזוג לסלוח גם למי שעשתה את הבלתי נסלח.

כדי להתחנף להורים של החבר, למשל, היא מציעה תפריט הכולל סלט תותים ואגוזי פקאן מסוכרים, פילה מיניון ותפוחי אדמה ופרמזן ולסיום: אפרסקים ביין. מהקסם האישי הצעקני משהו של גיוסיה ומפרי עמלה אפשר להתרשם גם באתר http://bitchinlifestyle.tv.

"Bitchin' Kitchen" מאת נדיה גיוסיה. הוצאת סקירט, קנדה, 2010

תגיות:

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ