לחצות את הקווים: עיתונאי האוכל שהחליט לפתוח שתי מסעדות

ז'וליאן פואן - עיתונאי, סופר ועורך קולינרי מוביל בצרפת מודה שלא שיער כמה קשה יהיה להיהפך מצופה לשחקן, אך ממשיך ללהטט בין המסעדות למטבח הביתי ולהוצאה חדשה שהקים, בדגש על גסטרונומיה בזווית אחרת

אור עזרתי פאריס
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אור עזרתי פאריס

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ