בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מסע של אוכל עם "נשיונל ג'יאוגרפיק"

תגובות

ספר מסעות האוכל שהוציא מגזין "נשיונל ג'יאוגרפיק" לפני כשנתיים הוא ספר מתנה קלאסי: גדול, מהודר, בעל תמונות מרהיבות, הולם להפליא את השולחן בסלון - וחסר תוכן של ממש. אם לשפוט על פיו, אנחנו חיים בעולם מושלם - ללא רעב, מלחמות ומחלות. כל שנותר הוא לבחור נקודה על הגלובוס ולטעום ממנה, תרתי משמע.

הספר בעריכת קית בילווס, פרי עבודה משותפת של כתבי "נשיונל ג'יאוגרפיק", מציע מסלולים למיטיבי לסת. ביניהם: מסע לעצי האדר של וורמונט בחורף; מסיק זיתים ברחבי יוון; טעימות רום באיים הקאריביים ורחת לוקום באיסטנבול; ליקוט פטריות בר בצרפת; וחיפוש אחר הפלפל החריף ביותר במקסיקו.

אחד החלקים הנחמדים של הספר כולל המלצות לביקורים בהיכלי אוכל כמו מוזיאון החרדל בוויסקונסין, מוזיאון הלחם באולם שבגרמניה ומוזיאון השוקולד בבריסל. בעיני עורך הספר, מהנה לא פחות לתור מפעלי מזון כמו זה של בן אנד ג'ריס בוורמונט או של קוקה קולה באטלנטה. הביקור מהנה במיוחד אם מעלימים עין מהפועלים בשכר מינימום הגודשים את המקום.

"Food Journeys of a Lifetime: 500 Extraordinary Places to Eat Around the Globe". הוצאת נשיונל ג'יאוגרפיק, ארצות הברית 2009




תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו