במיטה עם פודינג לחם

נייר אפייה

מאיה לוין
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
מאיה לוין

כאשר אתם מתבוססים ברחמים עצמיים - זקוקים לפירה רך וסמיך, פודינג עתיר קלוריות, חטיף המותיר על הידיים שכבת שומן עבה או כל מזון מנחם אחר - אתר האכילה המושלם הוא המיטה. ברברה נינד בייפלד, בשלנית ומאיירת, חשבה על זה כבר ב-1962 והוציאה את הספר רב הקסם "The Eating in Bed Cookbook".

הטון של הספר מחויך, האיורים מלבבים (מספת פסיכולוג ועד מיטת סיכות), מבקרים טוענים כי המתכונים נבחרו בקפידה ויש גם גימיק חביב, שלא היה שכיח בשנת ההוצאה של הספר: הוא מעוצב בדמות כרית.

אז מה עושים כדי לאכול ארוחות גורמה במיטה? ראשית יש להצטייד במגש ייעודי עם רגליים, ולאחר מכן למלא אותו במטעמים כמו "עוגת תפוחים לשינה כבדה", "תפוחי אדמה אפויים עם חלומות על תהילה" ו"כתף טלה לבכות עליה".

למרבה המזל, לא לכל המתכונים יש שמות כה מתחכמים, אבל בייפלד מבטיחה כי גם סתם שזיף בשמנת מתוקה או פודינג לחם עם חמאת בוטנים ושוקולד יאחו לבבות שבורים מבלי להותיר יותר מדי לכלוך בחדר השינה.

"The Eating in Bed Cookbook" מאת ברברה נינד בייפלד. הוצאת מקימלן, ארצות הברית, 1962

תגיות:

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ