כך מנעו הבעלים של "גלידה מונטנה" את הריסתה

היא פועלת בת"א מאז 1960 ומוגשים בה רק 2 טעמים. ובכל זאת, יש חדש בפינה המיתולוגית: הבעלים נאבקו ובמקום להיסגר, היא תעבור שיפוץ יסודי

דפנה ארד
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
דפנה ארד
גלידה מונטנה בתל אביב. גם אם תבוא מלכת היופי, זה מה ישצילום: דניאל בר און

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ