זה קונדיטור או אדריכל? זו עוגה או יצירת אמנות?

מה עושה הקונדיטור הצרפתי פייר הרמה בבית הספר לארכיטקטורה באוניברסיטת הרווארד? הרמה, מהשפים המובילים בתחומו בעולם, מספר איך נולד קינוח ומגלה את סוד יחסיו הסבוכים עם המקרון

נועם דביר
מסצ'וסטס
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
נועם דביר
מסצ'וסטס
764214
764245
764244
6 מתוך 6 |
צילום: Yusuke Suzuki / Harvard GSD
1 מתוך 6 |
צילום: Yusuke Suzuki / Harvard GSD
2 מתוך 6 |
צילום: Yusuke Suzuki / Harvard GSD
פייר הרמהצילום: Yusuke Suzuki / Harvard GSD

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ