בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

למה לתפוח כבר אין יותר טעם של תפוח?

מסע בעקבות הדרך הארוכה של הירקות והפירות מהחקלאי ועד המדף בסופר שלכם. שיר הלפרן בפרק שני על החור השחור של תעשיית המזון

66תגובות

> לפרק הראשון בסדרה אנחנו נכנסים לסופר, בוחרים ממדף עמוס בתפוחים כמה כאלה שנראים אותו דבר רק יפים במיוחד, ומכניסים אותם לשקית. אנחנו עושים את הפעולה הזו בביטחון מלא שהרגע הכנסנו מזון טרי, טבעי ובריא מן הסתם. אך צר לי לקלקל לכם את החגיגה הבריאה. האמת היא שתהליך התיעוש של המזון חל על כל תוצרת מזון שרק אפשר לחשוב עליה, כולל הירקות והפירות מהסופר. בואו נודה באמת – הרי אין לנו מושג קלוש על התפוח שאספנו הרגע מהמדף. אנחנו לא יודעים אם הוא מיובא או לא, איפה הוא גדל, מי גידל אותו, איך הוא גודל,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו