בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

אדריכלי שוק העלייה החדש יתנו לכולם להיכנס

קהילת האדריכלות המקומית מביטה בהשתאות, ולעתים גם בקנאה, בשרשרת ההצלחות של הצמד ליאור ציונוב וליאור ויתקון. בחודש שעבר זכו בתחרות לתכנון המרכז הקהילתי בשוק העלייה בתל אביב. מה הם עונים למי ששואל אותם כיצד זוכים בתחרויות תכנון?

22תגובות

בחודש שעבר דווח כי משרדם של ליאור ציונוב וליאור ויתקון זכה בתחרות לתכנון מרכז קהילתי במקום שוק העלייה הנטוש בדרום תל אביב. זו היתה תחרות מקומית וקטנה - מלבד משרד זה, התחרו בה חמישה משרדים נוספים - ובמרכזה מושא תכנון מעניין בדמות מבנה איקוני שאופן השימור שלו נותר פתוח להצעות. הוא עתיד לשמש כמרכז קהילתי ולכלול פונקציות החסרות ברקמה הצפופה של שכונת פלורנטין בואך תחנה מרכזית: מתנ”ס עם חדרי חוגים וספורט, בריכות שחייה, ולפי התוכנית של ציונוב־ויתקון, גם שטחים פתוחים. הזכייה בתחרויות תכנון – אך...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו