${m.global.stripData.hideElement}

 

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

שיפוץ צפוי בחזית מוזיאון תל אביב: תוסר הפירמידה ההפוכה

"אין איזון בין הבניין החדש לוותיק. התוספת מכערת את הבניין הנפלא הזה", אמרה מנהלת המוזיאון סוזן לנדאו. האדריכל דן איתן, מתכנן המוזיאון והשיפוץ בשנות ה–80, זועם על אי שיתופו בתוכניות

8תגובות
הפירמידה ההפוכה בחזית מוזיאון תל אביב
מוטי מילרוד

חזית הבניין הוותיק של מוזיאון תל אביב ומבואת הכניסה צפויים לעבור בקרוב כמה שינויים, בהם הסרת הפירמידה ההפוכה הגדולה שבולטת בחזית הבניין ושנוספה לו בשנות ה–80. האדריכל דן איתן, שתיכנן את המוזיאון יחד עם יצחק ישר ותכנן גם את התוספת, מספר שהיא נוצרה בשעתו כדי להשמיש לתצוגה שטח נוסף ששימש קודם לכן כקומה פתוחה מוקפת עמודים. "היה אוסף אבל לא היה ממון", הוא אומר על הפתרון המאולתר שכיער את חזית הבניין בעשורים האחרונים. זמן רב תיכננו במוזיאון להסיר את התוספת. "מהרגע שהגעתי לכאן היו לי כמה תוכניות",...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#