אוספי המוזיאון הבריטי יאוחסנו ב"קרחון" חדש

האגף החדש של המוזיאון הבריטי בלונדון, בניין שטוף אור בתכנון משרדו של ריצ'רד רוג'רס, כולל מעבדות שימור וחלל אחסון. זה אחד הפרויקטים הגדולים ב-260 שנותיו של המוזיאון אבל בקלות אפשר לא להבחין בקיומו

אוליבר ויינרייט, גרדיאן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
אוליבר ויינרייט, גרדיאן

נראה הולם לחלוטין שהמוזיאון הבריטי, בניין שעולה על גדותיו משללם של קיסרים, מלכים ופרעונים, יורחב בידי לורדים. האדריכל לורד נורמן פוסטר עיצב את הבליטה הירקרקה של גג החצר הגדולה בשנת 2000, חופּה מרהיבה לבית קפה, שהוסיפה זוהר עדכני למבנה האפרורי. ועכשיו השלים משרדו של הלורד ריצ'רד רוג'רס אגף נוסף בתקציב של 135 מיליון ליש"ט, ובו מעבדות שימור וחלל אחסון בנפח משותף של 14 בריכות אולימפיות. זה אחד הפרויקטים הגדולים ביותר ב-260 שנות קיומו של המוזיאון, אבל אפשר בקלות לא להבחין בקיומו.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ