בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

שיפוץ שוק כפר סבא

על שימור ושאר ירקות

מתיחת הפנים שעבר לאחרונה השוק הישן בכפר סבא מנסה להפוך אותו ממרכז מסחרי דועך למוקד להתחדשות אורבנית. אבל האם מה שטוב למתכננים טוב גם לעגבניות?

5תגובות

זו אחת מאותן ההילולות השמורות לתקופת השגשוג הקצרה של המונח העמום "טובת הציבור", תקופה שבאופן טבעי מבשרת את בואן של הבחירות המוניציפאליות. חונכים מבנה ציבורי ומכריזים על הפנינג ססגוני, מקושט בנורות צבעוניות ובנבחרי ציבור. בשבוע שעבר בכפר סבא, היה זה מבנה השוק הישן שעבר מתיחת פנים, ולקישוטים הרגילים נוספו גם ערימות חציר, בדי יוטה וחביות יין ריקות. כל זה נועד להזכיר לכלל התושבים ולמי שמתבונן מבחוץ שכפר סבא היא "אותנטית" ו"חמה" בדיוק כמו פעם, וזה למרות העליבות של רחוב ויצמן (הרחוב הראשי),...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו